Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí játra | 500 g |
farfalle | 500 g |
čerstvé žampiony | 250 g |
šunka | 150 g |
rajčata | 4 ks |
malá cibule | 1 ks |
smetana ke šlehání | 200 ml |
mléko | 100 ml |
máslo | 20 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
pepř | |
muškátový oříšek | špetka |
olej na smažení |
Postup: V osolené vodě uvaříme uzené maso, můžeme použít uzený jazyk, doba vaření bude... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme žloutky, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Postup: Z mléka odebereme asi půl hrnku, ohřejeme tak, aby bylo vlažné. Přidáme lžičku... zobrazit recept
Postup: Uvaříme si hovězí polévku nebo vývar z kostí. V misce utřeme máslo s vejcem,... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme najemno a na 3 lžících olivového oleje necháme zesklovatět.... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Jsme známí hlavně stálou nabídkou tvarůžkových specialit. Naše restaurace je...